Usein kysyttyä

K: Onko Tracker veneiden rungot niitattuja?
V: Ei ole niitattu, ja niititkin kestivät aikanaan kyllä hyvin. Nykyään Trackerit tehdään robottihitsauksella. Lisäksi runko rakennetaan jopa vahvemmaksi kuin mitä tarvetta olisi, kaikki sen takia, että vene olisi mahdollisimman luotettava. Tracker myöntää elinikäisen takuun rungon hitsauksille sekä 5 vuoden takuun muuten rungolle. 
 
K: Miten tuo kokolattiamatto, eikö se ole vaikea pitää puhtaana?
V: Ensinnäkin, useimmissa malleissa se osa lattiaa, missä on eniten kulutusta, korvaa ”karvamaton” luja vinyylipohja. Se on erittäin helposti puhtaana pidettävä ja se on hyvin pitävä lähes millä tahansa kengillä. Lisäksi se niin kutsuttu karvamatto on modernia synteettistä kuitua, johon lika ei tartu ja siten se on erittäin helppohoitoinen ja mukava veneessä liikkuville. Vesi ja harjaus riittää pitkälle puhtaana pidossa - samalla tavalla kuin mikä vaan veneen pohja.
 
K: Onko Fishing Lords Marine virallinen veneiden maahantuoja?
V: Kyllä olemme. Teemme yhteistyötä Mojoboats AB:n kanssa (ruotsalainen yritys). Mojoboats oli Tracker-veneiden suurin jälleenmyyjä USA:n rajojen ulkopuolella vuonna 2013. Mojoboats orgnisoi veneet Pohjoismaihin. Me olemme suomalainen jakelija.
 
K: Miten te voitte myydä veneitä niin kohtuulliseen hintaan?
V: Ensinnäkin, me olemme oikeasti poistaneet kaikki välikädet. Tilaamme veneet suoraan tehtaalta meille. Lisäksi hoidamme kuljetukset itse, joten voimme aina etsiä fiksuimmat laivausvaihtoehdot. Tämän lisäksi meillä ei ole liikettä, ei varastoa eikä siten kuluja niistä – tämä näkyy jälleenmyynti hinnassa myös.
 
K: Jos teillä ei ole veneitä varastossa niin miten pääsee katselemaan venettä? Tai koeajamaan?
V: Ota yhteyttä! Meillä on toki veneitä, joita pääsee katsomaan ja koeajamaan. Me vaan emme pidä niitä kalliissa liiketilassa ns tyhjän panttina vaan veneet ovat käytössä – mikä onkin niiden tarkoitus.
 
K: Jos nyt sitten tilaan veneen, milloin saan sen?
V: Jopa kahdessa kuukaudessa, mutta tämä hieman vaihtelee riippuen satamista ja rahtilaivoista. Toimitusaika on tyypillisesti 2-3 kk
 
K: Kuvissa näkyy hieno traileri, tuleeko se tosiaankin kaupan päälle, ja saako sen rekisteriin?
V: Kyllä, kuvissa oleva traileri tai saman tyylinen tulee mukana ilman veloitusta. Ikävä kyllä traileri ei ole tieliikennekelpoinen Suomessa, joten me luonnehdimmekin traileria satamakärryksi. Tiedä häntä, ehkäpä kätevä kaveri rakentaa trailerin tieliikennekelpoiseksi ja saa sen rekisteröityä?
 
K: Haluan katteen / satamapeitteen. Onnistuuko?
V: Kyllä, ota yhteyttä myyjään.
 
K: Entäpä muut lisävarusteet / vene-elektroniikka?
V: Kyllä toki tämäkin onnistuu, ota yhteyttä myyjään. Saat meidän kautta Lowrancen ja Motorguiden laitteita sekä Tempress venetarvikkeita (venetuolit ja vapaputket).